Providence, RI 

This adaptive reuse of a 1920s granite-faced service garage created a headquarters office for an ecologically and socially-minded business that produces all-natural sustainably-sourced gum and candy.

‚Äč

DUAL minimally divided the airy interior to preserve natural light and cooling breezes across the space, which is kept cool in the summer without air conditioning. Raising and lowering various work areas created privacy without the need for full partitions, and an open conference area looks out onto the garden. An inventory storage area on the far side takes advantage of one of the preexisting steel roll-up doors for shipping access, and the modern look of the new walls filling in the other door bays announces the rebirth of this building after decades of abandonment. 

VERVE, INC.

Registered Architects

in Massachusetts and 

Rhode Island    DUAL

DUAL - Registered Architects in Massachusetts and Rhode Island